www.trollvar.no

Åpningstider:

Etter avtale

 

Kontakt:

Knut Tverå, tlf 900 11 404

 

 

 

 
  

 

"VILLMAKSDAGAN i MOSJØEN"

Beklager men pga at veien opp til parken skal opprustes og det arealet som var tiltengt til p-plasser blir opptatt i forbindelse med bygging av vindmølle park i området MÅ villmarksdagan avlyses i år. Håper på bedre utsikter i 2019.

 

Til neste år  9-10 juni planlegger vi "Villmarksdagan i Mosjøen". Trollvar Naturpark vil være hovedstedet for disse dagene. Parken ligger ca. 7 km fra Mosjøen sentrum i Tverådalen vest av Mosjøen lufthavn Kjærstad.

Har arrangert flere messer i Mosjøhallen, men etter at jeg startet Trollvar Naturpark ønsker jeg å flytte konseptet til parken i naturskjønne omgivelser. Der bål og bålkos vil være et samlende punkt for gjester og utstillere.

 

Vi håper på utstillere fra hele Norge. Vi har pr. i dag ca. 30 store og små plasser som er reservert utstillere. Dette kan på sikt utvides til langt flere.

 

Her kan det demonstreres kano og kajakk i stille elv like ved parken.

Det er også muligheter for demonstrasjon av fiske / fluestenger mm i elv.

På møterom er det muligheter for mindre møter og- eller kurs...

 

Vi ønsker også å komme i kontakt med flere lag / foreninger / bedrifter mm for å få til forskjellige naturbaserte aktiviteter i samarbeid med Villmarksdagan. Vi tror dette vil bidra til å øke forståelsen av friluftslivet og dets mangfold.
Trollvar Naturpark opplevelser aktiviteter fritid natur Mosjøen Helgeland Nordland
web: info helgeland